Een Waanzinnige Website

Ja, deze pagina is bedoeld om je een aanbod te doen.

Niet meteen wegklikken, want je bent hier niet voor niets terecht gekomen!

😉

Wat is de bedoeling?

Wij kunstenaars missen een stukje ondernemerschap. Dit hebben we nooit meegekregen tijdens onze opleiding. Ja, tegenwoordig krijgen de studenten hier een stukje van mee, maar ook bij hen ontbreekt het nog steeds aan één heel belangrijk ding: kennis van de principes van het online ondernemen.

Door deze pilot wil ik erachter komen waar de vraag precies ligt en op welke manier ik het beste kan helpen. Hierdoor kan ik het programma verder ontwikkelen naar de behoefte van mijn doelgroep.

Tegelijkertijd ga ik jou als deelnemer helpen met het opzetten van een supergoede thuisbasis en je de principes van het online ondernemen leren.

Ondanks dat dit een pilot is, is het niet een test om te kijken of het echt werkt. Ik weet namelijk zeker dát het werkt. Ik heb verschillende collega's al mogen helpen met hun praktijk en heb ze zien groeien, zowel in ondernemers als in omzet.

Ik ben alleen op zoek naar de juiste vorm waarin ik dit straks kan gaan aanbieden.

Wat ik je aanbied

  • Mijn complete aandacht en ondersteuning voor jou voor maximaal 2 maanden
  • Toegang tot mijn persoonlijke WhatsApp zodat je bij acute problemen snel antwoord hebt
  • De zekerheid dat je na dit programma een website hebt staan die je (betere) resultaten gaat opleveren dan je huidige
  • De garantie dat we samen de techniek van dit alles aankunnen (en wanneer we het niet samen kunnen pak ik het voor jou op)
  • ​Mijn complete kennis en vaardigheden van 10 jaar online ondernemen helemaal voor jou beschikbaar

Wat ik van je vraag

  • Je bent bereid om je bestaande website om te gooien zodat er een supermooie thuisbasis komt te staan (en rustig maar, we doen het stapje voor stapje...)
  • Je hebt elke (andere) dag even tijd om aan je site te werken (anders staan we stil en komen we niet verder...)
  • Je staat er open voor om nieuwe dingen te leren (dit ook zodat je straks helemaal zelf in staat bent om als een ervaren webmaster je website te onderhouden en te runnen...)
  • Je durft met je hoofd net iets boven het maaiveld uit te steken (waardoor je zichtbaar wordt en je resultaten vooruit ziet gaan...)
  • Je bent bereid om dingen anders te gaan doen (want wanneer je hetzelfde zou blijven doen, blijven je resultaten ook hetzelfde...)

Voor wie is dit bedoeld?

Dit programma is bedoeld voor iedere kunstenaar die online zijn of haar diensten als wil aanbieden (of dit al doet). Doe je beide dan kun je de principes zeker meenemen naar je uitvoerende praktijken.

"Rogier heeft me stap voor stap geholpen bij het opzetten van mijn website, inclusief webshop. 


Ik heb het allemaal zelf kunnen doen door een duidelijke stappenplan waarbij het niet eens mogelijk is dat het fout kán gaan.


De stappenplannen zien er gelikt uit: overzichtelijk door het menu in het begin, makkelijke taal en verduidelijking met screenshots. Geen lappen tekst, maar to the point stappen die je (ook zonder enige ervaring) kunt uitvoeren zodat je bij je doel uitkomt.


Als ik dan toch ergens tegenaan liep, was het met behulp van Rogier binnen no time opgelost.


Super service en een fijne, bekwame en betrouwbare coach!


Fantastisch!!"

Elke Rouwmaat

elkezingt.nl

"Ik deed al projecten op basisscholen en wilde dit ook online verder laten groeien. Na ons eerste gesprek werd ik helemaal enthousiast. 


Het kan allemaal wat veel worden en ik zag soms door de bomen het bos niet meer. Gelukkig krijg je worksheets van hem aangeleverd zodat je de draad weer op kunt pakken en een goed overzicht hebt.


Rogier heeft me geholpen om Leskwartier neer te zetten waardoor ik nu een business heb staan die we steeds verder kunnen uitbreiden.


Duidelijke stappen zorgen voor actie. Rogier is ook zeker heel goed in de communicatie met mensen die weinig kaas hebben gegeten van het opzetten van een website; digibeten zoals ik dus.


Een echte aanrader!"

Siebrig van Heel

Leskwartier.nl

Wat is je investering?

Het enige wat ik van je vraag is een investering van slechts €150 (excl. btw). Wanneer de ontwikkeling van dit programma klaar is, zal het voor minimaal het dubbele verkocht gaan worden.

Enne...mocht het allemaal geen 'fit' zijn, jij en ik, dan stort ik je het geld gewoon terug. No problemo! 😉  

Doe Je Mee?

Wanneer je het helemaal ziet zitten, meld je dan aan en we gaan ervoor! Klik op de knop hieronder, reken af en je hoort direct van me!


Helaas lukt het niet om meer dan 10 mensen te helpen hiermee vanwege de aandacht die ik jou als deelnemer wil geven.

Veelgestelde Vragen

heb ik al een website nodig om mee te kunnen doen?

Nee, je hoeft niet al in het bezit te zijn van een website. Na aanmelding krijg je direct instructies van me over wat je moet gaan doen. Dit is echt supersimpel en mocht je er toch niet uitkomen, dan sta ik uiteraard direct voor je klaar.

Ik heb nog geen webadres

Dat maakt niet uit. Ik loods je door het hele proces van het aanvragen van een webadres heen.

Ik heb al een website. moet ik deze echt helemaal omgooien?

Kort antwoord: Ja!

Lang antwoord: we gaan werken met een programma wat het mogelijk maakt om je website eenvoudig en intuïtief op te zetten. Dit programma heeft een platform (CRM) nodig om op geïnstalleerd te worden. Dat platform is WordPress. Wanneer je website draait op WordPress dan hoef je voorlopig niks om te gooien. In andere gevallen zal ik je daar wel om vragen.

Chapter 01

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.


Chapter 01

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. 

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco quis nostrud exercitation.

New

Available on eBook Readers. Buy Your Copy Today!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna

>