[vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”Hoe Het Werkt”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_raw_html]JTNDY2VudGVyJTNFJTNDaWZyYW1lJTIwc3JjJTNEJTIyaHR0cHMlM0ElMkYlMkZwbGF5ZXIudmltZW8uY29tJTJGdmlkZW8lMkYyMTU0ODI0NTklM0Z0aXRsZSUzRDAlMjZieWxpbmUlM0QwJTI2cG9ydHJhaXQlM0QwJTIyJTIwd2lkdGglM0QlMjIxMjgwJTIyJTIwaGVpZ2h0JTNEJTIyNzIwJTIyJTIwZnJhbWVib3JkZXIlM0QlMjIwJTIyJTIwd2Via2l0YWxsb3dmdWxsc2NyZWVuJTIwbW96YWxsb3dmdWxsc2NyZWVuJTIwYWxsb3dmdWxsc2NyZWVuJTNFJTNDJTJGaWZyYW1lJTNFJTNDJTJGY2VudGVyJTNF[/vc_raw_html][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Wanneer je als koor of groep echt iets bijzonders wilt hebben, dat je onderscheidt van de rest van de koren, is het uiteraard mogelijk om een arrangement in opdracht te laten schrijven.

Voor het schrijven van arrangementen is het belangrijk dat de rechten hiervoor verkregen kunnen worden. Als dit niet het geval is, kan ik helaas geen arrangement van die titel leveren. Neem in ieder geval even contact op via onderstaand formulier. Ik zal je dan zo snel mogelijk antwoorden en vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Voeg in het bericht ook even een YouTube-linkje toe zodat ik het nummer alvast kan beluisteren.¬†[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″]

[/vc_column][/vc_row]