Ik Help Jou Te Groeien Als Mens

Alles is met elkaar verbonden. Wanneer je zoekt naar een prettiger leven, wil je balans in je lijf en in je hoofd. Precies daarmee kan ik jou helpen.

Rogier IJmker

@rogierijmker

"Je hebt geen coach nodig. Niemand heeft een coach nodig. Nee, je wilt een coach!"

Ben Je Nieuw Hier?

Hieronder verklap ik je de manieren waarop we zouden kunnen gaan samenwerken om je met meer energie door het leven te kunnen laten gaan.

Een-op-een Coaching

De meest intieme vorm van samenwerking. Op deze manier krijg je de meest krachtige en diepe inzichten in de kortste tijd.

Groepscoaching

Hou je van het leggen van contacten en het leren van andermans ontwikkeling? Dan ben je hier echt op de juiste plek.

Digitale Producten

Liever op je eigen tempo en op je eigen manier aan het werk met je persoonlijke ontwikkeling? Super! Dat vind ik ook heerlijk en dat kan hier gewoon.

Over Mij

Ik was al een tijdje bezig met het hardlopen, puur omdat ik vond dat ik iets aan mijn gezondheid moest gaan doen. Toen begin 2020 corona in ons leven kwam, kwam ook mijn interesse voor gezonder leven in een stroomversnelling terecht.

Door een donkere periode aan het begin van 2021 heb ik veel geleerd over de balans tussen lichaam en geest en heb daarin voor mij handvatten ontwikkeld die mij de mogelijkheid gaven om hier weer uit te klimmen en een leven te leiden die meer in balans is.

Schrijf je in...

...en ik deel je mijn gedachten en stel JOUW gedachten regelmatig op de proef.


Ik hou van transparantie, dus geen trucjes. Ik noem het gewoon wat het is: geen gratis download, geen e-zine maar gewoon een mailinglijst. 


De mails worden op een regelmatige basis gestuurd, maar niet meer dan 1 keer per week. Je kunt je ook heel eenvoudig weer uitschrijven hiervoor, mocht je het niks vinden.

Naam*

E-mail*

>