Over Rogier

Waarom je hier leert hoe je je concurrentie voorblijft

"Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg", zei Albert Einstein ooit eens. En hij had zo ontzettend gelijk.

Wij, musici, blijven vaak stilstaan door te blijven doen wat we altijd deden. Dit kennen we en we gaan het niet anders doen. Nee, want wanneer we iets anders gaan doen dan onze collega's wijken we af van het plaatje dat we kennen. En dat is eng.

Je moet dan zelf gaan nadenken. Je kunt dan niet meer anderen gaan kopiëren. Want dat is hoe we het altijd hebben gedaan.

Kijk maar eens naar de websites van je collega's. Ze zijn vaak een exacte kopie van die van jou. En dan bedoel ik niet dat de vormgeving hetzelfde is. Nee. Inhoudelijk zegt en doet iedereen hetzelfde.

Dezelfde menustructuur, dezelfde pagina's, dezelfde prijzen. Dezelfde clichés. En wanneer je zo'n site tegenkomt waarop het er nét even anders uitziet en waarvan de teksten nét even iets frisser zijn geschreven voel je je gelijk op je gemak en vermaakt.

En dat is wat ik bedoel met iets anders durven doen. Anders durven zijn. Jezelf durven onderscheiden van de rest. En niet door hele gekke dingen te gaan doen, maar door het op een nét iets andere manier aan te gaan pakken dan de rest.

"Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg."

- Albert Einstein

Wat anderen over mij zeggen

Tessa Kortenbach

Tessa heeft 1-op-1 coaching gehad en bouwde haar bedrijf uit tot een groot succes!

Siebrig van Heel

Siebrig bouwde, samen met haar partner Anne-Karien, leskwartier uit tot een online membership met klanten uit Nederland én België.

Elke Rouwmaat

Ook Elke heeft de overstap gemaakt naar het digitale tijdperk. Ze bouwde haar site om van een online visitekaartje tot een omzetmachine.

Ondernemen kun je leren

Als musici zijn we over het algemeen niet gewend te ondernemen. We richten onze website in zoals anderen dat ook doen. We laten dit over aan een webdesigner die niets van online marketing weet en puur gaat voor het design of we gebruiken onze website puur en alleen als een online visitekaartje.

We doen er alles aan om bezoekers naar onze website te krijgen, maar helaas is het zo dat ruim 90% van die bezoekers nooit meer terugkomen om jouw website te bekijken. Je bent ze direct weer kwijt. Geen lijntje meer naar die mensen om ze terug te halen.

Je website kan er nog zo mooi uitzien, maar als er geen resultaat uit die website komt, heb je er nog niks aan. Dan ben je eigenlijk gewoon geld aan het weggooien.

Jammer...

Daarnaast zijn er ook zoveel manieren te bedenken om je omzet te verhogen door kleine en eenvoudige wijzigingen te doen in je aanpak en aanbod.

Ik help mensen zoals jij met

  • het opzetten en inrichten van hun (muzikale) onderneming
  • het opzetten en indelen van hun website
  • het schrijven van betere teksten voor hun webpagina's
  • het genereren van meer bezoekers naar hun website
  • het verhogen van hun omzet
  • meer omzet te halen uit bestaande klanten

Hierover geef ik cursussen, trainingen en coaching.

Jij verdient het ook om te leven van je passie. Zorg dan nu voor verandering en ga aan de slag met eenvoudig te volgen en te implementeren technieken en principes.

Chapter 01

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.


Chapter 01

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. 

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco quis nostrud exercitation.

New

Available on eBook Readers. Buy Your Copy Today!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna

>